Stelwerk - Van Milligen Metselwerken B.V.

Stelwerk

Stelwerk en metselwerk 1 aanspreekpunt

U zoekt naast het totaal metselpakket ook een betrouwbare partij voor uw stelwerk? Van Milligen Metselwerken is een allround metselbedrijf dat ook het benodigde stelwerk aanbied.

Stelwerk bij Van Milligen Metselwerken

Van Milligen Metselwerken kreeg in de loop der jaren steeds meer aanvragen van opdrachtgevers om naast het metselwerk ook het stelwerk uit te voeren. Door op deze vraag in te spelen voert van Milligen Metselwerken nu het gehele pakket in eigen beheer uit. Stelwerk is nauwkeurig specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden voordat de metselaars en lijmers aan de slag kunnen. De stelleurs stellen de profielen en kozijnen van tekening volgens de juiste maatvoering.

Stelwerk in de ruimste zin

Onze vaste stelleurs verzorgen het stelwerk in de ruimste zin van het woord. De vakmensen verzorgen het maatvoeren en stellen van profielen. Ook dragen wij zorg voor de levering van de profielen, klampen, stellatten en bevestigingsmiddelen. Daarnaast stellen en monteren we ook de kozijnen en de geveldragers, We maken ook de benodigde waterkeringen. Het grote voordeel voor u is dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor het totaalpakket. Wij nemen de zorg graag van u over!

Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over stelwerk eventueel gecombineerd met lijm- en metselwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via 06 52 60 13 10 of mail naar info@vmmetselwerken.nl. Vult u ons reactieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com