Vacatures metselaar - Van Milligen Metselwerken B.V.

Vacatures metselaar

Wij zijn Van Milligen Metselwerken, een specialist voor alles op het gebied van metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een professioneel en vakkundig bedrijf met een flinke vaste klantenkring opgebouwd. Waardoor wij veel vacatures metselaar bieden.

Van Milligen Metselwerken is een snel groeiende organisatie, waardoor wij altijd wel diverse vacatures aanbieden. Wij zijn altijd op zoek naar metselaars. Wij zoeken niet alleen ervaren metselaars, maar ook leerling metselaars. Van Milligen is namelijk een erkend leerbedrijf, waardoor wij u intern op kunnen leiden. Dus als u op zoek bent naar vacatures metselaar, bent u bij Van Milligen aan het juiste adres.

Waarom werken als metselaar?

Wij bij Van Milligen bieden vrijwel altijd vacatures metselaar aan, dit omdat wij vinden dat ons team altijd versterking kan gebruiken. Als u bij ons komt werken als metselaar, kunt u kiezen voor allround metselaar of speciaal metselaar. Zo kunt u er dus voor kiezen om meerdere werkzaamheden uit te voeren, of zich te specialiseren in een bepaald deel van metselwerken.

Voor meer informatie of bij interesse in onze vacatures metselaar, kunt u contact met ons opnemen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com