Werken als metselaar - Van Milligen Metselwerken B.V.

Metselwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf om te werken als metselaar­? Dan bent u bij Van Milligen metselwerken aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een professioneel metselbedrijf met vele jaren ervaring. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw.

Dankzij onze professionele werkwijze en het brede aanbod van werkzaamheden hebben wij door de jaren heen een brede klantenkring opgebouwd en ons bedrijf blijft groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar personeel. U bent bij ons niet alleen welkom als ervaren metselaar, maar ook als leerling. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf, waardoor wij u intern op kunnen leiden.

Waarom werken als metselaar?

Wij kunnen u een aantal redenen geven om te werken als metselaar bij Van Milligen. Als u graag zou willen werken als metselaar of iets in deze richting, is het verstandig om aan de slag te gaan bij een ervaren, allround metselaar. Wij bij Van Milligen werken als allround metselaar. Onze gedreven metselaars beheersen de verschillende soorten en verbanden van het metselen als geen ander.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht als u zich wilt specialiseren in een bepaald onderdeel van het metselen. Ons team bestaat namelijk ook uit specialisten. Zo ziet u dat wij bij Van Milligen van alle markten thuis zijn. U kunt bij ons dan ook veel leren op het gebied van metselen en alles wat hierbij komt kijken.

Bij interesse of voor meer informatie over onze openstaande vacatures als u wilt werken als metselaar, kunt u contact met ons opnemen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com