ZZP metselaar zoekt werk - Van Milligen Metselwerken B.V.

ZZP metselaar zoekt werk

U als ZZP metselaar zoekt werk? Dan bent u bij Van Milligen Metselwerken aan het juiste adres. Ook voor ZZP’ers hebben wij altijd openstaande vacatures. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf met vele jaren ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij inmiddels een behoorlijke vaste klantenkring opgebouwd en ons bedrijf blijft groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw personeel. U kunt bij ons terecht als ervaren metselaar of als leerling. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf.

Waarom werken bij Van Milligen?

Van Milligen is een zeer divers bedrijf. Wij verrichten werkzaamheden op het gebied van onder andere metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw. U kunt bij ons dan ook aan de slag als allround metselaar, maar als u zich wilt specialiseren kunt u ook kiezen voor specialist metselwerk. Zo zit er altijd wel een functie bij die past bij u en uw ervaring.

Bij interesse voor een vacature ZZP metselaar zoekt werk, of voor meer informatie over vacatures, kunt u contact met ons opnemen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com