Lijmwerk

Zoekt u een aannemer of onderaannemer voor de uitbesteding van uw lijmwerk? Van Milligen Metselwerken is een professioneel metselbedrijf, thuis in alle soorten lijmwerk!

Soorten lijmwerk

Lijmwerk wordt voornamelijk toegepast bij het optrekken van binnenmuren. Bij lijmwerk wordt in hoofdzaak gebruik gemaakt van kalkzandsteen blokken. Er zijn twee verwerkingsmogelijkheden, handzame blokken en elementen lijmwerk. Daarbij is het lijmwerk van de handzame blokken nog verder onder te verdelen in schoon en vuil lijmwerk. Bij schoon lijmwerk wordt gebruik gemaakt van V-blokken (Vellingkantblokken). Het vuile lijmwerk bestaat uit L-blokken. Het elementen lijmwerk wordt machinaal verwerkt met een elementen stelmachine (in de volksmond lijmkraantje genoemd).

Lijmwerk advies

Zoals u ziet, zijn er genoeg mogelijkheden om uw binnenmuren op te trekken. U kunt bij Van Milligen Metselwerken terecht voor alle soorten lijmwerk of het nu gaat om handblokken, elementen, vuil of schoon lijmwerk. Van Milligen Metselwerken adviseert u graag over de verschillende lijmwerk mogelijkheden.

Foto’s

Projecten

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende metsel mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Kijk ook eens bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw metselwerk? Ook dat kan!

Contact