Transport - Van Milligen Metselwerken B.V.

Transport

Naast onze werkzaamheden die bestaan uit metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw is Van Milligen Metselwerken ook gespecialiseerd in het transporteren van het materieel van en naar de bouwplaats. Onze materieeldienst verzorgt graag veilig en snel het transport voor u waardoor het gewenste materieel tijdig op de bouwplaats is en correct wordt afgevoerd.

Vervoersmiddelen

Door middel van een vrachtwagen transporteren wij het materieel van en naar de bouwplaats. Met verreikers en ruwterrein heftrucks transporteren wij de materialen op de bouwplaats. Daarnaast hebben wij twee diepladers en één trekker (DAF). Laden en lossen doen wij met een kleine verreiker, een Manitou 625. Wij hebben dagelijks een groot werkgebied door heel Nederland en verzekeren u een betrouwbare levertijd. Elke opdracht kunnen wij voor u transporteren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van transport? Neem contact met ons via 06 29 53 66 58 of e-mail naar info@vmmetselwerken.nl. Indien u ons contactformulier invult, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com