Transport

Transport

Naast onze werkzaamheden die bestaan uit metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw is Van Milligen Metselwerken ook gespecialiseerd in het transporteren van het materieel van en naar de bouwplaats. Onze materieeldienst verzorgt graag veilig en snel het transport voor u waardoor het gewenste materieel tijdig op de bouwplaats is en correct wordt afgevoerd.

Vervoersmiddelen

Door middel van een vrachtwagen transporteren wij het materieel van en naar de bouwplaats. Met verreikers en ruwterrein heftrucks transporteren wij de materialen op de bouwplaats. Daarnaast hebben wij twee diepladers en één trekker (DAF). Laden en lossen doen wij met een kleine verreiker, een Manitou 625. Wij hebben dagelijks een groot werkgebied door heel Nederland en verzekeren u een betrouwbare levertijd. Elke opdracht kunnen wij voor u transporteren.

Foto’s

Projecten

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende metsel mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Kijk ook eens bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw metselwerk? Ook dat kan!