Steigerbouw

Bent u op zoek naar een steigerbouwer? Als allround metselbedrijf is Van Milligen Metselwerken uiteraard ook thuis in het steigerwerk!

Metselwerk en steigerbouw

Tijdens de metselwerkzaamheden hebben onze metselaars vrijwel altijd een steiger nodig. Een steiger wordt namelijk gebruikt om het metselwerk tot op de juiste hoogte op te metselen en af te voegen. Indien gewenst nemen wij de huur en opbouw van de steiger mee in het totale metselpakket. Wilt u de steigerbouw toch liever buiten het metselpakket houden, geen punt ook dat is mogelijk.

Losse steiger huren

Heeft u bouw of verbouwingsplannen en is daarbij een steiger nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de losse huur en opbouw van steigers. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten steigers. Huurt u een losse steiger, dan bouwen onze vakkundige steigerbouwers de steiger voor u op en ook weer af nadat de werkzaamheden zijn verricht.

Foto’s

Projecten

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende metsel mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Kijk ook eens bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw metselwerk? Ook dat kan!