Steigerbouw - Van Milligen Metselwerken B.V.

Steigerbouw

Bent u op zoek naar een steigerbouwer? Als allround metselbedrijf is Van Milligen Metselwerken uiteraard ook thuis in het steigerwerk!

Metselwerk en steigerbouw

Tijdens de metselwerkzaamheden hebben onze metselaars vrijwel altijd een steiger nodig. Een steiger wordt namelijk gebruikt om het metselwerk tot op de juiste hoogte op te metselen en af te voegen. Indien gewenst nemen wij de huur en opbouw van de steiger mee in het totale metselpakket. Wilt u de steigerbouw toch liever buiten het metselpakket houden, geen punt ook dat is mogelijk.

Losse steiger huren

Heeft u bouw of verbouwingsplannen en is daarbij een steiger nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de losse huur en opbouw van steigers. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten steigers. Huurt u een losse steiger, dan bouwen onze vakkundige steigerbouwers de steiger voor u op en ook weer af nadat de werkzaamheden zijn verricht.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over het gebruik of de huur van een steiger of steigermateriaal? Neem contact met ons op voor de huur en plaatsingsmogelijkheden via 06 52 60 13 10 of mail naar info@vmmetselwerken.nl, vul ons reactieformulier in en wij nemen contact met u op.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com