Metselwerk

Bent u op zoek naar een professioneel metselbedrijf voor de uitbesteding van uw metselwerk?
Met Van Milligen Metselwerken haalt u een allround en ervaren metselbedrijf in huis!

Allround metselbedrijf

Van Milligen Metselwerken is in enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf met zeer ervaren metselaars. Onze gedreven metselaars beheersen de verschillende metsel soorten en verbanden als geen ander. U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk, maar ook voor slechts een of enkele onderdelen hiervan. Ons complete metsel pakket bestaat uit lijmwerk, steigerbouw,metselwerk,voegwerk en stelwerk.

Speciaal metselwerk

Heeft u een speciale wens op het gebied van metselwerk? Ook dan bent u bij Van Milligen Metselwerken aan het juiste adres. Van standaard metselwerk tot special siermetselwerk, onze vakbekwame metselaars metselen het voor u. U ziet Van Milligen Metselwerken is van alle metsel markten thuis! Wij zijn dan ook graag uw professionele metselbedrijf bij de aanbesteding van uw metselwerk.

Foto’s

Projecten

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende metsel mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Kijk ook eens bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw metselwerk? Ook dat kan!