Voegwerk - Van Milligen Metselwerken B.V.

Voegwerk

Bent u op zoek naar een voegbedrijf voor het afvoegen van uw metselwerk? Met Van Milligen Metselwerken haalt u een gerenommeerd voegbedrijf over de vloer.

Voegen

Als het metselwerk gereed is, volgt het voegwerk. Bij het voegen is er een verschil te maken tussen een stootvoeg (verticale voeg) en een lintvoeg (horizontale voeg). Er zijn vele soorten voegen te onderscheiden. De meest voorkomende voegen zijn de plat vol geborstelde voeg en de plat vol doorgestreken (iets verdiepte) voeg. Daarnaast zijn er nog wat exclusievere mogelijkheden, zoals: knipvoeg, gesneden voeg en teruggevoegd.

Voegwerk advies

U ziet, er zijn zeer veel mogelijkheden om uw metselwerk af te voegen. Van Milligen metselwerken adviseert u graag over de verschillende voegmogelijkheden. De uitstraling van uw metselwerk valt of staat immers met de keuze voor het soort en de kleur voeg.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van voegwerk? Neem contact met ons via
06 52 60 13 10 of mail naar info@vmmetselwerken.nl voor een vrijblijvend afspraak. Indien u ons reactieformulier invult, dan nemen wij contact met u op.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com