Voegwerk

Bent u op zoek naar een voegbedrijf voor het afvoegen van uw metselwerk? Met Van Milligen Metselwerken haalt u een gerenommeerd voegbedrijf over de vloer.

Voegen

Als het metselwerk gereed is, volgt het voegwerk. Bij het voegen is er een verschil te maken tussen een stootvoeg (verticale voeg) en een lintvoeg (horizontale voeg). Er zijn vele soorten voegen te onderscheiden. De meest voorkomende voegen zijn de plat vol geborstelde voeg en de plat vol doorgestreken (iets verdiepte) voeg. Daarnaast zijn er nog wat exclusievere mogelijkheden, zoals: knipvoeg, gesneden voeg en teruggevoegd.

Voegwerk advies

U ziet, er zijn zeer veel mogelijkheden om uw metselwerk af te voegen. Van Milligen metselwerken adviseert u graag over de verschillende voegmogelijkheden. De uitstraling van uw metselwerk valt of staat immers met de keuze voor het soort en de kleur voeg.

Foto’s

Projecten

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende metsel mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Kijk ook eens bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw metselwerk? Ook dat kan!